În luna septembrie, Băneasa Mall din București a găzduit un eveniment de ecomobilitate organizat de Tesla Happy Owners Romania, la care au participat peste 50 de autovehicule electrice și sute de fani ai tehnologiei de mobilitate electrică.
Evenimentul a fost unul deosebit de important pentru comunitatea pasionaților de mașini electrice din România, fiind o oportunitate unică pentru posesori de a-și prezenta autovehiculele și de a interacționa cu alți entuziaști. Participanții au putut admira cele mai noi modele de mașini electrice Tesla și au avut șansa de a discuta cu proprietarii acestora pentru a afla mai multe detalii despre experiența de conducere și performanțele acestor vehicule.
În cadrul evenimentului, Tesla Happy Owners Romania a organizat și prezentări și teste de conducere, prin care participanții au putut experimenta personal performanțele și tehnologia avansată a acestor autovehicule electrice. De asemenea, organizatorii au oferit și informații despre avantajele mobilității electrice, precum și soluții pentru instalarea stațiilor de încărcare la domiciliu sau la locul de muncă.
Pe lângă prezentările de mașinilor Tesla, evenimentul a inclus și activități interactive pentru copii, care au putut experimenta și înțelege mai bine conceptul de ecomobilitate și importanța acestei tehnologii pentru viitorul planetei noastre.
În final, evenimentul de ecomobilitate organizat de Tesla Happy Owners Romania la Băneasa Mall a fost o reușită, adunând peste 50 de autovehicule electrice și sute de fani ai mobilității electrice. Acesta a fost si un prilej excelent pentru comunitatea de pasionați de mașini electrice Tesla din România de a se întâlni, a împărtăși experiențele și a promova împreună o modalitate mai sustenabilă și eficientă de a ne deplasa.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *