Skip to content

Tesla Happy Owners Romania reunește proprietarii Tesla, entuziaști, oameni, companii și instituții implicate în tranziția către sursele regenerabile de energie.

Membri asociati sunt singurii care au drept de vot la adunarea generala anuala (A.G.A) si care pot beneficia de avantajele exclusive .

Membri comunitatii au drepturi si beneficii limitate si nu au drept de vot in A.G.A si au acces numai la anumite acorduri și beneficii si, în consecință, nu au decât  calitate de simpatizanți sau participanti la evenimente .

Pentru a deveni membru asociat trebuie insa sa te inscrii ca membru in comunitate si , ulterior, dupa ce semnezi cererea de adeziune , citesti statutul si esti de acord cu regulamentul pe care le poti gasi pe acest site la sectiunea “despre noi” cererea ta va fi aprobata la prima sedinta a consiliului director.

Fie ca vrei sa fi membru asociat sau doar membru al comunitatii te asiguram ca atmosfera si distractia de la evenimentele noastre este aceeasi!

MEMBRU AL COMUNITATII: gratuit, fara obligatii!

MEMBRU ASOCIAT: Acceptarea ca membru asociat este la discreția consiliului director. În tabel veți găsi avantajele exclusive rezervate membrilor asociati. Calitatea de membru asociat este conditionata de o prezenta minima la evenimente si acceptarea statutului si regulamentului de ordine interna.

Beneficiu
Membru Asociat
Membru al comunitatii
Acces la chat-urile proprietarilor

Reduceri la parteneri

Reduceri si oferte speciale la Asigurari

Participarea la întâlniri, evenimente
Dreptul de vot în ședință

Drept de a participa la A.G.A

Card de identificare unicat si personalizat

Reduceri la statiile de incarcare partenere

Prioritate la inscriere la evenimente de tip V.I.P

Kit exclusiv de bun venit

Autocolante exclusive

Intrarea în grupul de chat privat al Tesla Happy Owners Romania