Sâmbăta, 10 decembrie 2022 TESLA Happy Owners România a organizat cel mai mare eveniment din România, cu şi despre maşini electrice marca Tesla.
Evenimentul s-a petrecut în incinta parcării VIVO! Cluj Napoca, locaţia fiind aleasa special, aceasta fiind principala destinație de cumpărături și timp liber pentru toată familia din Transilvania, şi mai nou, a 6-a locaţie SuperCharger din România!!
Peste 70 de "computere pe roţi" ale membrilor T.H.O.R. şi entuziaştilor Tesla din România s-au adunat, fiind prezente aproape toate modelele din gama Tesla (Model S, Model 3, Model X, Model Y).
Participanții la întâlnire, împreună cu peste 200 de membri şi simpatizanţi T.H.O.R., proprietari de vehicule electrice sau pur și simplu curioşii au testat autovehicule Tesla, s-au bucurat de o mulțime de discuții grozave şi au făcut schimburi de experienţă.
Show-ul a fost completat de celebrul "joc de lumini", în care maşinile au "cântat" sincron, spre deliciul următorilor şi mai ales al copiilor, moment imortalizat prin filmare cu drone. Clubul T.H.O.R. a sărbătorit deopotrivă obținerea titlului de Campion în Campionatul European Eco Grand Prix 2022, fiind primul club din România care câștigă o competiție la nivel european de automobilism dedicată exclusiv maşinilor electrice.
Evenimentul a fost organizat de către TESLA Happy Owners România, în parteneriat cu VIVO! Cluj Napoca, cu ocazia deschiderii Supercharger Cluj !

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *