Întâlnirea a început în seara zilei de 24 iunie cu o cină la care au fost invitați toți membrii clubului, oficialii și suporterii, în centrul orașului Alba Iulia, lângă Orașul Vechi; peste 50 de persoane (și copii) au fost acolo.
A doua zi (la ora 9.00) am continuat evenimentul de la Ciugud unde ne-am intalnit cu Primarul si staff-ul acestuia si diferiti proprietari a peste 28 de modele Tesla si zeci de fani, la o cafea de dimineata si unii dintre ei au profitat de intalnire pentru aflați mai multe despre mașini și chiar sa le testeze.
Presa Națională (canal Pro tv) a fost și ea acolo și ne-au intervievat și au realizat filmări care au fost prezentate în știri în fiecare buletin de știri de dimineață până la ora de maximă audiență!
La Ciugud am vizitat Primăria și „Școala Inteligentă” din localitate și am prezentat publicului o scurtă istorie a Tesla INC. și, de asemenea, o scurtă prezentare a vieții și contribuția lui Elon Musk la Electromobilitate și modul în care asta a schimbat modul în care călătorim astăzi.
Tot la Ciugud clubul nostru a donat un incarcator Tesla Wall care va fi instalat in Smart Eco Parking pe care o au deja in fata Primariei .
De acolo am mers la un Theodora Golf Club din apropiere care este al 5-lea club de golf (ca mărime) din lume, unde am prezentat publicului obișnuitul "spectacol de Lumini", am făcut poze, am discutat cu potențiali viitori proprietari și ne-am distrat de minune!
La ora 14.00, după un prânz pe care primarul l-a organizat pentru noi la o cabană de vânătoare din localitatea Ciugud, ne-am deplasat la Pauca pentru mai multe întâlniri cu oficialitățile, presa și fanii. și, de asemenea, si o ședință foto.
Seara ne-am întors la Alba Iulia în „Cetatea Alba Carolina” din piața principală unde oficialii ne-au amenajat un loc special pentru a prezenta mașinile. Sute de fani au fost acolo, cu intrebari despre mașină, făcând poze, intrând în mașină și testând diferite caracteristici și bineînțeles obișnuitul spectacol de lumini care a fost foarte apreciat de mulțime incat a trebuit să il facem de mai multe ori.
Ne-am întors la cina la același restaurant ca cu o seară înainte, epuizați, dar foarte fericiți că am reușit să realizăm cel mai bun (și cel mai mare) eveniment al nostru de până acum!
Credem că o imagine reprezintă o mie de cuvinte, iar un videoclip o mie de imagini, prin urmare, sperăm că vă veți bucura de următoarele imagini și videoclipuri.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *