Skip to content

Clubul Tesla Happy Owners Romania (T.H.O.R) a fost creat de un numar de 17  proprietari  de vehicule Tesla din România.

T.H.O.R. reunește astăzi  sub umbrela sa un număr mare de posesori de autovehicule electrice TESLA.

Scopul asociației noastre este de a promova soluțiile sustenabile de mobilitate, reducerea emisiilor de carbon și soluțiile ecologice de producere a energiei. Împreună, ne implicăm în promovarea electromobilității și energiilor regenerabile. Suntem fermi susținători ai conceptului de mobilitate electrică și ai misiunii Tesla de a accelera tranziția lumii către energie durabilă.

Intră și tu în comunitatea T.H.O.R Club!

   350 membri asociați

• peste 2500 de membri în comunitate

   20% din proprietarii Tesla din România

 ASOCIAȚIA T.H.O.R. C.I.F. 47236939
 Adresa: Mun. Braşov str. Avram Iancu  nr. 48A  Sc. B  Ap. 16  BIROUL 1  Jud. Braşov

Fondatori
0
Membri
0
Comunitate
0

În urma deciziei consiliului director a fost adăugat , pe lângă statut și un regulament, pe care îl puteți vizualiza mai jos și care este obligatoriu de însușit pentru fiecare nou membru al Asociației T.H.O.R.

Statut

Pentru a vizualiza in intregime statutul Asociatiei T.H.O.R. va rugam apasati butonul de mai jos.

REGULAMENT GENERAL T.H.O.R


ART.1.1-Pastrarea calitati de membru al consiliului director se face prin acumularea de minim 1500 de puncte intre 2 AGA consecutive prin metodele de la aliniatul 2.3.
ART.1.2-orice valoare sub 1500 de puncte atrage după sine propunerea de retrogradarea la calitatea de membru al asociației fără a pierde dreptul de vot în AGA cu respectarea obligațiilor ce îi revin din nouă poziție în cadrul Asociației.
ART.2.1-Pastrarea calitati de membru T.H.O.R se face prin acumularea de minim 500 de puncte in primele 12 luni de la aderare sau intre 2 AGA consecutive prin metodele de la aliniatul 2.3.
ART.2.2-Orice valoare sub 500 de puncte va atrage după sine anularea dreptului de vot în AGA precum si anularea tuturor beneficiilor si reducerilor pe o perioada de 1 an .
ART.2.3-Metode de obtinere a punctelor pentru membri:
*Participare eveniment - 150 puncte
*Participare AGA -250 puncte
*Sponsorizare pentru tricou-500 puncte
*Organizare eveniment - 500 puncte ( se imparte la nr de organizatori)
*Sponsorizare/redirectionare -1 euro/1 punct .
*Participare la sedinta lunara a consiliului director -50 puncte (doar pentru membri CD)
ART.3- Orice formă de violență verbală, fizică sau de hărțuire pe orice fel de motiv (sexual, etnic, cultural sau de orientare sexuală) va fi sesizată președintelui, analizată și va atrage după sine propunerea de excludere imediată din Asociației prin votul CONSILIULUI DIRECTOR.
ART.4- Orice divulgare către terțe părți a conținutului discuțiilor de pe GRUPURILE de WHAT'S UP oficiale ale Asociației sub formă de text, screen shot, mesaj sau orice formă de transmitere a informației atrage după sine propunerea de excludere imediată din Asociației prin votul CONSILIULUI DIRECTOR.
ART.5- Orice formă de Denigrare sau atac asupra Brandului TESLA ,a angajaților Tesla sau ale produselor acestui brand, nejustificată, pe canale media sau în spațiul public respectiv rețele de socializare și /sau grupuri de what's up va atrage propunerea de excludere prin votul CONSILIULUI DIRECTOR
ART.6- Comportamentul violent sau agresiv verbal sau fizic precum și lipsa de respect față de organizatori sau partenerii oficiali ai Asociației din cadrul unui Eveniment atrage propunerea de excludere prin votul CONSILIULUI DIRECTOR.
ART.7-Determinarea (dovedită) prin oferirea de posibile funcții, beneficii, avantaje în cadrul ASOCIAȚIEI sau în afară ei către membri pentru a-i determina să voteze în cadrul AGA o anumită prevedere sau punct din ordinea de zi a AGA atrage propunerea de excludere prin votul CONSILIULUI DIRECTOR.
Data intrarii in Vigoare 1.11.2022

Dan Dumitru

Președinte

George Miu

Vicepreședinte

Marcel Olaru

Vicepreședinte

Cosmin Mihăescu

Race Team Leader

Vlad Rădulescu

Secretar General

Claudia Husian

Public Relations

Rulează videoul