Echipa T.H.O.R. s-a aventurat într-o călătorie impresionantă de peste 5000 km pentru a participa la prima etapă a Campionatului EcoGP 2023, dedicat vehiculelor electrice. Evenimentul a avut loc în Perpignan, Franța, în perioada 28-29 mai 2023.
Circuitul a fost unul plăcut și bine amenajat, având o lungime de aproximativ 2.5 km și fiind situat în centrul orașului, astfel încât traficul public a fost închis pe parcursul competiției.
Competiția s-a desfășurat sub forma unei curse de 8 ore, împărțite în două etape: una de 5 ore, care a început duminică seara la ora 7 și a continuat până la miezul nopții, iar a doua etapă a fost programată de la 5 dimineața până la 8 dimineața. Între cele două etape, orice încărcare a fost interzisă!
La start, au fost prezente 19 echipe,din 6 țări, reprezentând o diversitate mare de mărci și modele.
In cursa a concurat din partea T.H.O.R. Model 3 2021 SR+, acesta fiind un model ideal pentru o astfel de intrecere, avand doar un motor, pe puntea spate, si cea mai buna eficienta dintre modelele Tesla.
După prima etapă de 5 ore, echipa T.H.O.R. s-a clasat pe locul doi, cu 101 tururi, insa situația s-a schimbat radical în a doua etapă, când majoritatea echipelor au început să intre pentru a încărca. Din fericire, datorită strategiei excelente, T.H.O.R. a avut nevoie doar de 9 minute de încărcare pentru a termina cursa.
La finalul celor două etape, echipa T.H.O.R. a fost desemnată CÂȘTIGĂTOARE, având 166 de tururi, cu 4 tururi în fața echipei de pe locul 2.
Cu aceasta victorie, T.H.O.R. devine favorita la titlul ecoGP 2023 si continua de unde a ramas anul trecut, dupa castigarea campionatului din 2022.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *